....

.

.
.

Produk terbaru Soda Api yang baru memasuki pasaran Malaysia sejak 6 bulan lalu kini menjadi fenomena rakyat Malaysia yang mempunyai masalah sinki dapur, saluran bilik air tersumbat teruk dan sebagainya lagi.
Produk serbuk yang sangat popular di Indonesia  kini sudah memasuki pasaran Malaysia dikatakan laris  luar jangkaan.
Menurut  Pengurus  Diamond Networks Resoucers  , Azzwan Izhar, produk ini pada mulanya dibeli khas untuk kegunaan sendiri saja.
"Masalah air di bilik mandi yang bertahun tersumbat. Saya cba macam-macam cara termasuk panggil tukang paip untuk membaiki saluran tersumbat.Tapi elok untuk  dua tiga  bulan je, lepas tu jadi semula  sumbatan yang lebih teruk.  Akhir sekali seorang rakan dari Indonesia mengesyorkan saya menggunakan produk ini.  alhamdulillah  dah  8 bulan  guna  masalah tersumbat tak berlaku lagi sampai sekarang,"terangnya.
Menurut Azzwan, produk ini memasuki Malaysia sejak Ogos tahun lepas pada awalnya sambutan agak perlahan.
"Mulanya saya ingatkan produk ini tiada sambutan. Tapi lama kelamaan orang yang sama beli datang membeli lagi. Lama-kelamaan mereka  sampaikan mulut ke mulut. Kini produk Soda Api sangat laris  di pasaran," ujar Azzwan lagi yang mensasarkan jualan 100 ribu paket Soda Api yang kini dijual dengan harga  untuk satu kilo RM40.
Bagi mereka  yang ingin mencuba atau membeli secara onlineatau ingin menjadi agen atau stokis, bolehlah berhubung terus  dengan Encik Azzwan di talian  010-5403130.

Categories: